Lukaku verlost van rechtszaak dankzij 'sorry' en lullige boete
i

Pro Shots

Lukaku verlost van rechtszaak dankzij 'sorry' en lullige boete

admin • 12:09, 19-12-2017 / Laatste Update: 11:07, 12-12-2023

Romelu Lukaku heeft de afgelopen zomer goed gefeest met zijn maatje Paul Pogba in Los Angeles. De politie moest daarbij meerdere keren komen opdraven en daarom was de Belg in een rechtszaak verwikkeld. Nu komt hij er met een lullige boete van 800 euro en een simpele 'sorry' vanaf, weet Nieuwsblad.be.

De Amerikaanse politie kwam tot 5 keer toe kijken bij de vakantiewoning van Lukaku, vanwege geluidsoverlast. Hij werd zelfs opgepakt na een flink feestje in Beverly Hills. Hij werd nooit officieel overgebracht naar het politiebureau, maar wel aangesproken en bestraft voor zijn gedrag.

Goed weg

Lukaku mag in zijn handjes knijpen, want hij werd niet aangeklaagd vanwege een ernstige overtreding, maar voor een simpele ordeverstoring. Daar komt de Belg dus goed weg. Een rechter in Los Angeles legde de spits van Manchester United eerder in november al een boete op van 450 dollar, zo'n 400 euro.

Oeps, sorry

Deze dinsdag kwam de rechtszaak weer opnieuw voor in Los Angeles, maar nu bood Lukaku dus, via zijn advocaat weliswaar, zijn excuses aan: ,,Hij betreurt ten zeerste het ongemak dat hij heeft veroorzaakt." Bovenop de boete van 400 euro moet hij de onkosten van 386 euro betalen van de politie en daarmee is de zaak afsloten.