Man gearresteerd na veldbestorming met dochter

Man gearresteerd na veldbestorming met dochter

admin • 21:33, 22-11-2016 / Laatste Update: 20:46, 08-01-2024

Een 29-jarige man is afgelopen zaterdag in Londen gearresteerd na de wedstrijd tussen Crystal Palace en Manchester City, nadat de uitsupporter het veld bestormde met zijn 5-jarige dochter. Hij deed dit na de winnende goal van Yaya Touré.

Manchester City-middenvelder Yaya Touré maakte zaterdag na 83 minuten spelen de winnende treffer (1-2) in het uitduel bij Crystal Palace. De 29-jarige supporter van Manchester City rende uit blijdschap het veld van Selhurst Park op met in zijn armen zijn 5-jarige dochter. De ludieke beelden en foto's gingen de wereld over, maar toch zal de 29-jarige supporter na afloop spijt hebben gehad van zijn impulsieve actie.

"Yaya Toure is back for Manchester City! Two goals today vs Crystal Palace" : https://t.co/aVH0d0yCz3 via @YouTube

— Barack Obama (@YacineKing23) November 22, 2016

De man werd na afloop van het duel buiten het stadion gearresteerd door de politie en werd meegenomen naar het bureau. Daar werd hij op borgtocht vrijgelaten, maar de man zal zich binnenkort nog eens moeten melden om een verklaring voor zijn acties af te leggen. De man kan mogelijk nog strafrechtelijk vervolgd worden. Ook hangt de 29-jarige man een stadionverbod boven het hoofd, aangezien het betreden van het speelveld verboden is in Engeland. Het is nog niet bekend hoe lang dit stadionverbod zal duren.