Memphis kopt Oranje op 1-0 tegen Roemenië, Babel verdubbelt voorsprong (video's)

Trevor Wagener • 22:14, 14-11-2017 / Laatste Update: 19:31, 05-01-2024

Nederland is in Roemenië meer dan prima uit de rust gekomen! Daar waar er voor rust nog weinig te beleven viel in Boekarest, zijn de mannen van Dick Advocaat met meer energie aan het 2e bedrijf begonnen en dat resulteerde meteen in de 1-0 voorsprong.

Opnieuw was het Memphis Depay die de score opende. De aanvaller van Olympique Lyon is op dit moment de man in vorm en maakte alweer zijn 8ste interlandgoal, op aangeven van Steven Berghuis:

⚽️ | Oranje komt sterk uit de kleedkamer. Memphis maakt van dichtbij zijn achtste interlanddoelpunt: 0-1. #roened pic.twitter.com/1VUDEHRCMA

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 14 november 2017

Baas Babel

10 minuten later mocht de Oranje-bank opnieuw juichen. Na opnieuw goed werk van Berghuis prikte Babel vogelvrij en oog in oog met de keeper de 2-0 tegen de touwen:

⚽️ | Daar is nummer twee! Ryan Babel scoort op aangeven van Steven Berghuis: 0-2. #roened pic.twitter.com/LoLSXtk2p6