Messi luistert rentree op met doelpunt en lijkt klaar voor Manchester City

admin • 20:36, 15-10-2016 / Laatste Update: 16:41, 12-12-2023

Barcelona heeft op eigen veld een simpele 4-0 overwinning geboekt op Deportivo la Coruña. Bij een 3-0 voorsprong maakte sterspeler Lionel Messi zijn rentree na 4 weken aan de kant te hebben gestaan met een liesblessure. De Argentijn luisterde zijn rentree meteen op met een treffer en bepaalde daarmee de eindstand op 4-0.

Rafinha had de thuisclub met twee doelpunten op weg geholpen. Luis Suárez maakte er voor rust al 3-0 van, waarna de toeschouwers in de 55e minuut hun held met luid applaus konden begroeten. Kort erna viel bij Deportivo Ryan Babel in. Die ploeg moest na 65 minuten met tien man verder nadat aanvoerder Laure de rode kaart kreeg na een slaande beweging richting Neymar. Messi ontving in de slotminuut nog geel wegens praten.

Manchester City - Barca

Messi kwam ongeschonden uit de wedstrijd, waardoor hij klaar lijkt voor het pittige duel met Manchester City in de Champions League. Aanstaande woensdag nemen de twee giganten het tegen elkaar op.