'Mesut Özil en Sead Kolasinac worden 24 uur per dag bewaakt vanwege gangoorlog'
i

BSR

'Mesut Özil en Sead Kolasinac worden 24 uur per dag bewaakt vanwege gangoorlog'

Trevor Wagener • 13:22, 11-08-2019 / Laatste Update: 11:32, 08-01-2024

Arsenal-voetballers Mesut Özil en Sead Kolasinac worden 24 uur per dag bewaakt. Dat meldde The Sun zondagochtend.

Het 2-tal van Arsenal is volgens de krant verzeild geraakt in een oorlog tussen 2 verschillende gangs in Londen. Deze week zouden 2 mannen zijn gearresteerd in de buurt van het huis van Özil vlakbij het park Hampstead Heath.

Overval

Özil en Kolasinac werden een paar weken terug in Londen door gewapende overvallers op motors tot stilstand gebracht. Die laatste ging de belagers vervolgens te lijf, waarna de 2 en hun in de auto van Özil aanwezige partners gelukkig konden ontkomen. De criminelen zouden deel uitmaken van een lokale gang. Een rivaliserende groep, die zou bestaan uit Oost-Europeanen, is er nu tussen gekomen.

Geen grappen

De gang van Oost-Europeanen zou duidelijk hebben gemaakt dat dergelijke aanvallen 'niet worden getolereerd', maar de lokale gangsters zijn niet van plan om zich te laten intimideren. Volgens een door The Sun opgevoerde bron hebben ze juist nieuwe bedreigingen geuit richting de spelers van Arsenal.

De overvallers wilden eerst alleen de horloges van de voetballers, maar nu willen ze 'alles wat zij hebben' buitmaken, zo klinkt het. De krant meent dat de 2 mannen die zijn opgepakt, deel uitmaken van de lokale gang.

Weggevlucht

Ondertussen is Bella Kolasinac, de vrouw van Sead Kolasinac, doodsbang gevlucht naar Duitsland. Ze zou hebben aangegeven nooit meer te willen terugkeren naar Londen. Eerder deze week maakte Arsenal bekend dat Özil en Kolasinac 'uit veiligheidsoverwegingen' zondag niet zullen spelen in de uitwedstrijd tegen Newcastle United.