Meteen weer blessures bij Real Madrid: 'Dat was even schrikken'
i

REUTERS

Meteen weer blessures bij Real Madrid: 'Dat was even schrikken'

Martijn Baars • 12:12, 15-06-2020 / Laatste Update: 21:43, 07-01-2024

Zinedine Zidane heeft Eden Hazard en Marco Asensio na lang blessureleed weliswaar weer terug, maar hij zag in de 1e competitiewedstrijd in 3 maanden tijd ook weer 2 spelers wegvallen. De verdedigers Dani Carvajal en Sergio Ramos moesten zich laten wisselen in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Eibar (3-1). 

Carvajal bleef na rust achter in de kleedkamer met een verstuikte enkel, aanvoerder Ramos ging na een uur naar de kant vanwege fysieke klachten.

Blessure Hazard?

Hazard, de Belg die eind februari een scheurtje in zijn rechterenkel opliep en in de Verenigde Staten geopereerd moest worden, liet zich ook na ruim 60 minuten voetballen vervangen. Dat was volgens de trainer van Real Madrid uit voorzorg.

Assist

"We wisten dat Eden een beetje ritme mist. Het was even schrikken toen hij in de 1e helft een tik kreeg, maar dat hoort bij voetbal. In de rust zei Eden dat het prima ging", aldus Zidane. "We zijn blij met wat hij heeft laten zien." De Belg, vorig jaar voor 100 miljoen euro overgekomen van Chelsea, gaf de assist bij de 2-0 van Ramos.