Milik schiet Napoli in blessuretijd langs Cagliari (video)

admin • 21:08, 16-12-2018 / Laatste Update: 12:54, 05-01-2024

Napoli heeft op het laatste moment 3 punten gepakt op bezoek bij Cagliari. Oud-Ajacied Arek Milik schoot in blessuretijd de enige treffer van de wedstrijd binnen uit een vrije trap: 0-1. De achterstand op koploper Juventus is nu 8 puntjes.

Zaterdag won ook Juventus nipt, in de derby met stadgenoot Torino. Napoli moest winnen om de achterstand op de koploper nog enigszins klein te houden, maar met een B-team aan de aftrap kon de ploeg van trainer Carlo Ancelotti maar zeer weinig inbrengen tegen middenmoter Cagliari.

Focus op de competitie

Door een pijnlijke nederlaag tegen Liverpool hield het Champions League-avontuur voor Napoli al in de groepsfase op. Voordeel is dat de focus daardoor vol op de competitie kan, maar tegen Cagliari kon het B-team van Napoli weinig indruk maken. Met Milik stond in de spits en Dries Mertens, Lorenzo Insigne en José Callejon leek Napoli puntenverlies niet te kunnen voorkomen. Totdat Milik in de 91ste minuut tóch nog de 0-1 maakte door een vrije trap zeer fraai in de bovenhoek te schieten.

⏱9️⃣0️⃣

G⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️AL❗️

What a finish! @arekmilik9 curls a fabulous free kick over the wall and into the top corner!

⚽️ #CagliariNapoli 0-1