Nieuwe Oranje-shirts duiken op: paars!

Nieuwe Oranje-shirts duiken op: paars!

admin • 16:53, 18-03-2016

Op internet duiken overal afbeeldingen op met de nieuwe shirts van het Nederlands elftal. Het oranje shirt met paarse tinten en het paars met blauwe shirt zijn op de sites van KNVB en Nike echter nog nergens te vinden. De foto's zien er profi uit, dus we kunnen ons niet voorstellen dat de 'gelekte foto's' nepperij zijn.

Volgens de website voetbalshirts.com is het klip en klaar: de truitjes hieronder zijn de nieuwe shirts van het Nederlands elftal in 2016 en 2017.

[poll id="59"]

Van voetbalshirts.com:

Het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt 2016-2017 is overwegend oranje en bevat verschillende paarse accenten. Het voetbalshirt is gebaseerd op het Nike Vapor Kit template. De paarse accenten komen terug in de strip aan de zijkanten van het shirt en een band rondom de v-hals. Daarnaast bevat de binnenkant van de kraag een verticale paarse strip. De achterkant van de kraag is voorzien van de belettering Nederland. De mouwen en schouders bevatten een krijtstreep desgin.
Het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt bevat het paars uit het nieuwste thuisshirt. Deze kleur komt overwegend terug op het voetbalshirt. Verder is het nieuwe Oranje voetbalshirt ook turquoise details rijk. De body van het shirt is paars, terwijl de mouwen en schouders een krijtstreep turquoise design kennen. Ook de zijkanten van de kleine v-hals bevatten deze frisse kleur. Op de binnenkant van de hals komt een verticale turquoise strip terug.

[poules_game team="ajax"]