'Nieuwe liefde' Kuyt ontkent relatie: 'Veel haatberichten gekregen'
i

BSR Agency

'Nieuwe liefde' Kuyt ontkent relatie: 'Veel haatberichten gekregen'

admin • 22:07, 21-06-2020 / Laatste Update: 03:16, 05-01-2024

Vorige week verscheen in verschillende media dat oud-voetballer Dirk Kuyt na een huwelijk van 17 jaar met Gertrude zijn geluk zou hebben gevonden bij Nathalie Barnhoorn uit Noordwijk. De vrouw in kwestie wil dit maar wat graag rechtzetten: ze hebben helemaal geen relatie!

Tegen Story doet het CDA-raadslid haar verhaal. "Ik heb geen relatie of affaire met Dirk Kuyt!' Barnhoorn zegt zelfs dat ze de oud-Feyenoorder nauwelijks kent. "Ik ken hem vanuit Noordwijk. Maar ook niet heel goed. Gewoon van hallo en tot ziens."

Haatberichten

Het nieuws was dus heel vervelend voor Barnhoorn, om meerdere redenen. "Ik heb gewoon een relatie! Dat maakt deze berichtgeving extra vervelend. Ik heb veel over me heen gekregen en zoveel tekst en uitleg moeten geven. Iedereen vraagt me wat er aan de hand is."

"Ik heb via Instagram heel haatberichten gekregen. Mensen lezen wat en vellen dan meteen een oordeel over je. Ik ga gewoon door met mijn leven en hoop dat de rust snel terugkeert. Ik probeer mijn hoofd koel te houden, dat is het enige dat ik kan doen."