Ontbijtshake: AZ ontvangt Heerenveen; Real moet achterstand goedmaken tegen Celta
i

Pro Shots

Ontbijtshake: AZ ontvangt Heerenveen; Real moet achterstand goedmaken tegen Celta

admin • 07:00, 25-01-2017 / Laatste Update: 01:46, 06-01-2024

Goedemorgen! Wat een lekker bekeravondje dinsdagavond! Sparta knikkerde FC Volendam pas na strafschoppen uit de beker en staat in de halve finale. PSG rekende eerder op de avond af met Bordeaux en Napoli won thuis van Fiorentina. Woensdag mogen we weer. 2 bekerpotjes op eigen bodem vanavond. Maar er is meer...

AZ ontvangt thuis Heerenveen. De ploeg van John van den Brom laat niets aan toeval over en is zelfs op minitrainingskamp gegaan voor de kwartfinale in het bekertoernooi. Eerder op de avond ontvangt FC Utrecht thuis sc Cambuur. Hoeveel Friese ploegen zijn er na vanavond nog actief in de beker?

In de Copa del Rey gaat Real Madrid op bezoek bij Celta de Vigo. Het heenduel werd verrassend gewonnen door John Guidetti en Co (2-1). Lukt het de Koninklijke om verder te bekeren? Er is in ieder geval een Madrileense ploeg bij de laatste 4. Tenminste, als Atlético Madrid een 3-0 voorsprong succesvol verdedigt tegen Eibar. Nancy en AS Monaco vechten uit wie er in de finale van de Coupe de la Ligue tegenover PSG staat. De spetter van de avond staat om 20.45 uur op het programma. Dan ontvangt Juventus AC Milan.

Even daarvoor hebben Egypte, Ghana, Oeganda en Mali al gebald. Als Egypte en Ghana het op een salonremise gooien, zijn beide ploegen door.

Australian Open

Los van al dat voetbal, wordt er nog veel meer gesport in de wereld. Het meest benoemingswaardig is toch wel de Australian Open. Weet Rafael Nadal zich staande te houden tegen Milos Raonic? En kan Serena Williams overtuigen tegen Johanna Konta? Check hier het wedstrijdschema en mis niets op Sportnieuws.nl!

VOETBAL

KNVB BEKER

18.30 uur:

FC Utrecht - Cambuur Leeuwarden

20.45 uur:

AZ - sc Heerenveen

HALVE FINALE LEAGUE CUP

21:00 uur:

Liverpool - Southampton

COPA DEL REY

19.15 uur:

Eibar - Atlético Madrid

21.15 uur:

Celta de Vigo - Real Madrid

AFRIKA CUP

20.00 uur:

Egypte - Ghana

Oeganda - Mali

COPA ITALIA

20.45 uur:

Juventus - AC Milan

COUPE DE LA LIGUE

21.00 uur:

Nancy - AS Monaco