Ontbijtshake: eindelijk weer Champions League
i

Pro Shots

Ontbijtshake: eindelijk weer Champions League

admin • 07:01, 14-02-2017 / Laatste Update: 12:12, 12-12-2023

THEEEEEEEE CHAMPIOOOOOOONS! Jajaaaa! We mogen weer. Eindelijk gaat de Champions League weer verder. Er wacht heerlijke krakers in de achtste finale van het Miljoenenbal. Naast al die geweldige voetbalduels gaan we ook lekker wielrennen in de Tour of Oman.

Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in Lissabon. Dan ontvangt Benfica Borussia Dortmund. Op hetzelfde tijdstip hervatten PSG en FC Barcelona hun Champions League-avontuur. PSG treedt zonder Thiago Silva aan. Hij is nog niet fit.

Maar er is ook voetbal op de velden van de Lage Landen. Het duel tussen Jong Ajax en MVV, dat eigenlijk op maandag op de agenda stond, wordt vanavond wel gespeeld.

Ahoyy

Daarnaast is er tennis in Rotterdam om het ABN Amro World Tennis Tournement. Het is de tweede dag dat er wordt getennist in Ahoy. Gisteren versloeg Robin Haase de Duitser Florian Mayer. Vandaag komen toppers als Marin Cilic en Gilles Simon in actie.

Oman

De Tour of Oman start vandaag met een vlakke etappe van 176.5 kilometer. Het peloton fietst van Al Sawadi Beach naar Naseem Park. Er doen 6 Nederlanders mee, waaronder Roy Curvers en Niki Terpstra.