Ontbijtshake: Geweldig Liverpool toch door naar halve finale, Lewis gooit 9-darter
i

Proshots

Ontbijtshake: Geweldig Liverpool toch door naar halve finale, Lewis gooit 9-darter

admin • 07:20, 15-04-2016 / Laatste Update: 17:32, 07-01-2024

Wat een geniale gekte op de donderdagavond. Geweldige wedstrijden in de Europa League. Geweldige wedstrijden in de Premier League of Darts. Waar was het eigenlijk niet geweldig? Laten we hopen dat jouw vrijdag er wat rustiger aan toe gaat zodat je straks lekker relaxed het weekend in snoozed.

Lewis en de 9-darter

4 jaar hebben we er op moeten wachten, maar op donderdag was het dan eindelijk zo ver. De Engelsman was er vaak dichtbij maar in de wedstrijd tegen James Wade kreeg Adrian Lewis het dan eindelijk voor elkaar. Negen perfecte pijlen achter elkaar. Het was een groot feest.

Liverpool wint na weergaloze wedstrijd

De voetballers van Liverpool zijn soms tot wonderen in staat. In de kwartfinale van de Europa League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund wisten de Engelsen weer terug te komen van een gigantische nederlaag. In de 57e minuut scoorde Reus de 1-3 waardoor Liverpool nog drie keer moest scoren in een half uur. Nou dat deden ze. En hoe!

Ruzie in het Formule 1-kamp

Een rustig etentje gaat vaak niet al te best. Zo ook niet bij een etentje tussen 18 Formule 1 coureurs. Nadat de rekening was opgelopen tot 1.500 euro, wilde Lewis Hamilton de rekening wel even betalen. Dat mocht niet van de rest en dus werd de rekening gesplit tussen 18 coureurs. Volgens Hamilton was het een van de awkward-dagen van zijn leven.

Garay show hoe je sit-ups doet

Ezequiel Garay is sinds zijn transfer naar Rusland niet zo veel meer bezig met randzaken. Sit-ups, dat is het nieuwe leven. Maar dat mag dan ook wel als je een geweldige vriendin hebt. Check even of jouw vriendin hier vanavond zin in heeft. Dan sport ze misschien nog wel meer dan normaal.