Ontbijtshake: 'Koeman naar Everton', Vanden Borre misdraagt zich op geplaagd vliegveld
i

Proshots

Ontbijtshake: 'Koeman naar Everton', Vanden Borre misdraagt zich op geplaagd vliegveld

admin • 08:00, 08-06-2016 / Laatste Update: 09:00, 15-01-2024

Goodmorning! Ronald Koeman is weer in een passerende trein gestapt. Volgens de BBC maakt de Nederlandse coach van Southampton snel de overstap naar Everton. De Belg Anthony Vanden Borre wilde ook een snelle overstap maken, voor zijn vakantie naar Kreta, maar werd leip toen hij er op het vliegveld achter kwam dat hij te laat was. Wat hij daarna deed, kan niet bepaald door de beugel... Verder heeft Spanje een blamerende uitzwaaiwedstrijd gespeeld en heeft Marco Van Basten en mooi plekje veroverd i

BBC: Ronald Koeman nieuwe trainer Everton

Ronald Koeman is de nieuwe trainer van Everton. Dat meldt de BBC vandaag. De Nederlandse oefenmeester komt over van Southampton, waarmee hij de afgelopen twee jaar zeer succesvol was. Koeman was vrijdag zelf al tot een akkoord gekomen met de Toffees.

Bizar: Vanden Borre mist vlucht en roept ‘bom’ op luchthaven Zaventem

De Belgische Anthony Vanden Borre, verdediger van Anderlecht, is niet bepaald een 'nadenkend' type. Toen hij vorige week op luchthaven Zaventem zijn vlucht naar Kreta had gemist, dreigde de 29-voudig international met fysiek geweld tegen een check-inbediende en riep zelfs 'bom'. En dat op het vliegveld waar 22 maart nog een terroristische aanslag werd gepleegd waarbij twaalf mensen om het leven kwamen. Lekker handig!

Blamage voor Spanje: 0-1 nederlaag tegen Georgië

Spanje heeft een blamerende nederlaag geleden tegen de nummer 137 van de wereld. In Madrid waren de mannen van Vincente del Bosque niet opgewassen tegen Georgië tijdens hun generale repetitie voor het EK: 0-1.

Van Basten gekozen in EK-team aller tijden

Marco van Basten heeft een plekje veroverd in het beste EK-team aller tijden. Via de website van de UEFA konden voetballiefhebbers hun stem uitbrengen. In totaal brachten ruim 3,5 miljoen mensen hun stem uit. Check hier het team!