Ontbijtshake: Bekersprookje VVSB voorbij, Málaga-doelman lijkt omgekocht
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Bekersprookje VVSB voorbij, Málaga-doelman lijkt omgekocht

admin • 08:04, 03-03-2016 / Laatste Update: 16:35, 12-12-2023

Ola! Kopje koffie voor je neus? Gisteravond was de avond met merkwaardige gebeurtenissen. Een VVSB-speler vergat uitgerekend voor de belangrijkste wedstrijd van zijn leven zijn voetbalschoenen, maar werd gered. Daarnaast lijkt de doelman van Málaga na zijn actie van gisteravond wel een extra zakcentje te hebben kunnen bijschrijven op zijn bankrekening. Het sportnieuws van gisteravond staat hieronder voor je op een rijtje!

Chris Jones gaat hard onderuit door zijn derde been (!) (video)

Chris Jones maakte afgelopen week iets mee waar veel mannen niet eens over na willen denken. Tijdens een sprint van 40 meter struikelde hij over, jawel, zijn derde been. Door zijn edele delen kwam hij aardig pijnlijk ten val. Check het pijnlijke voorval hier.

VVSB'er vergeet voetbalschoenen, agent schiet te hulp

Het was gisteravond een spannende avond voor alle mensen die VVSB liefhebben. Ook voor de spelers, wat wel te zien was bij rechtsback Peet van der Slot. Hij kwam er in de kleedkamer achter dat hij zijn voetbalschoenen nog in Noordwijkerhout had laten liggen, maar wijkagent Hotze Scheeringa zorgde er voor dat Van der Slot zijn schoenen alsnog kreeg. Check hier hoe.

Málaga-doelman Kameni: omgekocht of niet?

De doelman van Malaga, Idriss Carlos Kameni, deed vanavond wel heel erg zijn best om Valencia te laten scoren. Bij een 1-0 voorsprong deed de Kameroense doelman iets merkwaardigs, wat leidde tot de 1-1. Stem in onze poll of jij denkt dat hier sprake is van matchfixing, ja of te nee!

[video width="624" height="360" mp4="http://sportnieuws.nl/app/uploads/2016/03/MjWOQIzWMo56v-7L.mp4"][/video]

Bekersprookje VVSB ten einde

Dat Van der Slot alsnog zijn voetbalschoenen kreeg, was geen reden tot succes. De zondag Topklasser hield in de eerste helft FC Utrecht knap op 0-0, maar moest in de tweede helft toch buigen voor de mannen van Erik ten Hag.  Lees hier het wedstrijdverslag. FC Utrecht speelt in de finale tegen de winnaar van Feyenoord - AZ. Dat duel wordt vanavond om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Vilhena krijgt weer enorme klap te verwerken in privésfeer

De selectie van Feyenoord hoopt dat De Kuip vanavond massaal achter Tonny Vilhena gaat staan. De middenvelder van Feyenoord kreeg deze week weer een enorme klap in privésfeer te verwerken. Lees hier meer over dit nare bericht.