Pislinke Casillas neemt het op voor blunderdoelman Karius: 'Laat die jongen met rust!' (video)

admin • 23:38, 23-07-2018 / Laatste Update: 23:29, 08-01-2024

Het moet eens afgelopen zijn met het getreiter van Loris Karius, de blunderende doelman van Liverpool. Collega-keeper Iker Casillas reageerde zondagavond met een tirade op Twitter nadat de blunderende Karius er weer eens van langs kreeg op sociale media.

"Houdt deze aanval op Karius nog eens op? Ik noem hem, maar er zijn nog zoveel andere keepers... Er zijn verdomme belangrijkere problemen in de wereld! Laat die jongen met rust! Hij is ook een mens!" briest de 37-jarige goalie van Porto.

Weer de fout in

Karius (25) ligt onder een vergrootglas sinds hij in de Champions League-finale in mei tegen Real Madrid (1-3) bij de doelpunten van Karim Benzema en Gareth Bale gruwelijk in de fout ging. Het zelfvertrouwen van de Duitser liep in Kiev een enorme deuk op. Zondag ging Karius opnieuw niet vrijuit bij een doelpunt van Jacob Bruun Larsen van Borussia Dortmund (zie video onderaan dit artikel). Wat volgde was een storm van kritiek en leedvermaak op Twitter, tot ergernis van Casillas. Ook Mohamed Salah nam het op voor zijn ploeggenoot. "Blijf sterk Karius, dit is de beste spelers overkomen. Negeer de 'haters'", twitterde de Egyptenaar.

Karius reageerde zelf met een bericht op Instagram: "Aan degenen die er van genieten om anderen te zien falen of lijden: ik heb met je te doen. Wat het ook is dat zoveel boosheid en haat teweeg heeft gebracht, ik bid dat het voorbijgaat en goede dingen tot je komen." Liverpool trok afgelopen week met Alisson Becker een nieuwe eerste keeper aan.

Este ataque a @LorisKarius va a terminar alguna vez? Hablo de él como tantos otros guardametas. Hay muchos más problemas serios en el mundo joder! Dejar al chaval en paz! También es persona. Como lo somos todos!

— Iker Casillas (@IkerCasillas) 22 juli 2018

Stay strong Karius, it has happened to the best of players. Ignore those who hate.@LorisKarius

— Mohamed Salah (@MoSalah) 23 juli 2018