Promes bewijst Spartak Moskou wederom een dienst met belangrijke assist

REUTERS

Bart van der Wijst • 23:02, 13-10-2017 / Laatste Update: 22:29, 07-01-2024

Quincy Promes heeft zijn waarde voor Spartak Moskou vrijdag weer bewezen. Met een assist op de openingstreffer van Denis Gloesjakov had de Nederlandse aanvaller een aandeel in de zege bij FC Achmat Grozny: 1-2.

Promes stond een tijdje aan de kant met een kuitblessure en miste daardoor ook de laatste twee interlands van Oranje.

Spelverloop

Na een half uur stond de 0-1 op het scorebord. Ruim 20 minuten voor het einde tekende de Braziliaan Rodolfo uit een strafschop voor de gelijkmaker. Amper 2 minuten later bezorgde de Paraguayaanse invaller Lorenzo Melgarejo de ploeg uit Moskou de 3 punten.

In de Russische competitie gaat Spartak door de overwinning FC Achmat, het vroegere Terek Grozny, voorbij. Spartak staat nu 5de met 20 punten uit 13 wedstrijden. Zenit Sint-Petersburg staat bovenaan in Rusland met 28 punten na 12 duels.