Ranieri: "Grote kans dat een Leicester-ster ons verlaat in de zomer"
i

Pro Shots

Ranieri: "Grote kans dat een Leicester-ster ons verlaat in de zomer"

admin • 22:54, 01-04-2016 / Laatste Update: 10:29, 15-01-2024

N'Golo Kanté is een van de spelers van Leicester City die dit seizoen ervoor heeft gezorgd dat de club uit Midden-Engeland op de eerste plaats van de Premier League staat. De 25-jarige Fransman, die afgelopen week zijn debuut maakte voor Frankrijk, kwam in 2015 over van Caen, maar draait een geweldig seizoen op het middenveld van Leicester.

Sky Sports

Ranieri beweerde op de persconferentie tegen Sky Sports dat de kans groot is dat Kanté na dit seizoen vertrekt bij The Foxes. Onder meer Arsenal, Chelsea en Juventus zijn zeer gecharmeerd van de centrale middenvelder, die dit seizoen veel samenspeelt met Engels international Danny Drinkwater.

Kanté speelde dit seizoen al 33 wedstrijden voor The Foxes. De middenvelder was zelf onduidelijk over zijn toekomst. "Ik richt me nu alleen op het voetbal hier in Leicester. Wat er volgend seizoen gebeurt, zien we dan wel weer. Ik denk op dit moment niet na over andere clubs.

Ranieri

Ranieri denkt dat de middenvelder vertrekt bij zijn club. "Ik denk dat het voor hem beter is om hier te blijven. Maar als er grote clubs komen in de zomer, die een enorm bedrag voor hem neerleggen kunnen we erover nadenken. Als hij hier net blij is en weg wilt is het beter om hem te laten gaan. Ik wil geen spelers hier die niet blij zijn. Ik wil dat mijn spelers tevreden zijn. Gelukkig lacht Kanté de hele dag."

[poules_game team="leicester-city" pool="sportnieuws/premier-league-2015-16"]