Rashica gaat wel spelen tegen ADO den Haag

Rashica gaat wel spelen tegen ADO den Haag

admin • 16:31, 12-08-2016 / Laatste Update: 00:02, 06-01-2024

Het heeft er alle schijn van dat Milot Rashica tegen ADO Den Haag zijn rentree maakt bij Vitesse. De rechtsbuiten miste vorige week de seizoenstart bij Willem II vanwege een lichte liesblessure.

Rashica trainde de voorbije dagen weer vol mee met de selectie en neemt tegen ADO zeer waarschijnlijk de plek in van de 16-jarige Mitchell van Bergen, die in Tilburg nog imponeerde op de rechterflank.

Wijziging

De terugkeer van Rashica in de basis lijkt de enige mutatie die trainer Henk Fraser doorvoert voor de ontmoeting met zijn oude club. Navarone Foor mist het treffen met de Hagenaars. Hij is nog steeds niet hersteld van de enkelblessure die hem ook tegen Willem II al aan de kant hield. Ook aanvaller Abiola Dauda is niet inzetbaar in het eerste thuisduel van Vitesse. De Nigeriaan zit morgen zijn laatste wedstrijd schorsing uit.

Overwinning

Vitesse neemt het zaterdagavond om 19.45 uur op tegen ADO Den Haag. Beide ploegen openden vorige week sterk in de eredivisie. Waar Vitesse met 1-4 won op bezoek bij Willem II, was ADO thuis met 3-0 te sterk voor Go Ahead Eagles. Mike Havenaar, oud-spits van Vitesse, was in dat duel twee keer trefzeker.

Vermoedelijk opstelling Vitesse: Room; Leerdam, Kashia, Van der Werff, Ota; Baker, Nakamba, Qazaishvili; Rashica, Van Wolfswinkel en Nathan.