Real steunt geblesseerde Sunderland-aanvaller met persoonlijke brief (foto)
i

AFP

Real steunt geblesseerde Sunderland-aanvaller met persoonlijke brief (foto)

Trevor Wagener • 07:44, 06-12-2017 / Laatste Update: 16:58, 07-01-2024

De revalidatie van Sunderland-aanvaller Duncan Watmore ging een flink stuk sneller nadat hij een steunbrief kreeg van niemand minder dan de Spaanse grootmacht Real Madrid:

Duncan went to rehab today to find this letter waiting for him. How classy is that from @realmadrid? I now hope they win the Champions League again! pic.twitter.com/0D4rLIw5Wc

— Ian Watmore (@ianwatmore) 5 december 2017

Herhaling

Watmore scheurde 18 november tegen Millwall (2-2) de kniebanden van zijn knie. Watmore was na een absentie van ruim 10 maanden in september teruggekeerd in het elftal van oud-FC Utrecht-doelman Robbin Ruiter, toen het vorige maand opnieuw fout ging.

De 2e zware knieblessure in korte tijd deed Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez zo veel, dat hij zijn directeur Emilio Butragueño opdracht gaf Watmore een hart onder de riem te steken.  De vader van de 23-jarige oud-jeugdspeler van Manchester United, Ian Watmore, plaatste een foto van de brief op Twitter.

Nieuwe fan

"Namens onze voorzitter Florentino Pérez en alle mensen die bij Real werken, wensen we jou een voorspoedig en snel herstel toe van je knieblessure", schrijft El Butre. Ian Watmore is al helemaal happy met het gebaar. Wat hem betreft mag Real hierna nog eens succes vieren in Europa. "Hoe classy is dat van Real Madrid?", schreef Watmore sr. "Ik hoop dat ze weer de Champions League winnen!"