Roda JC blijft op het geld van Zwitserse Rus Korotaev hopen
i

Pro Shots

Roda JC blijft op het geld van Zwitserse Rus Korotaev hopen

admin • 14:01, 12-01-2018 / Laatste Update: 03:12, 06-01-2024

Roda JC is nog altijd niet klaar met de Zwitsers/Russische investeerder Aleksei Korotaev. De in Dubai woonachtige miljonair zit nogal in de problemen omdat hij een ongedekte cheque van een paar miljoen piek had uitgeschreven. Maar dat is voor de Limburgers geen probleem om de geldjacht op te geven.

Dat meldt de Limburgse krant De Limburger vrijdagochtend. Daarin valt ook te lezen dat er nog een andere partij geld eist van Korotaev en wel 25 miljoen knaken. Een woordvoerder van de zakenman zegt dat die eis alleen maar is neergelegd om de hele zaak te vertragen.

Skype

Omdat Korotaev Dubai niet uit mag, is hij al een paar maanden niet langs geweest bij de club die hij beloofde naar de Champions League te helpen. Daarom Skypen ze zo nu en dan met elkaar. Roda blijft daarin aangeven nog altijd op de centen van de miljonair te hopen.

De woordvoerder van de zakenman laat tegenover de krant weten dat "Korotaev na afloop van deze zaak nog altijd wil instappen bij Roda."

[poules_game teasertext="" team="roda-jc" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2017-18" ]