Seizoen Deulofeu klaar na botsing met Van Dijk
i

EPA

Seizoen Deulofeu klaar na botsing met Van Dijk

admin • 09:50, 03-03-2020 / Laatste Update: 05:14, 08-01-2024

Watford moet het de rest van dit seizoen stellen zonder Gerard Deulofeu. De Spaanse aanvaller heeft de voorste kruisband en de meniscus van zijn rechterknie afgescheurd. Het gebeurde zaterdag in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Liverpool bij een duel met Virgil van Dijk.

Deulofeu verliet per brancard het veld. Waar iedereen al voor vreesde, werd bij een MRI-scan duidelijk. De schade in de knie van de 25-jarige Spanjaard is groot. De oud-speler van FC Barcelona, Everton, Sevilla en AC Milan moet een operatie ondergaan.

Verrassing

"We gaan 'Geri' missen", zei manager Nigel Pearson. Zijn ploeg zorgde nog wel voor 1 van de grootste verrassingen van het seizoen. De Engelse club versloeg Liverpool met 3-0 en bezorgde The Reds daarmee de eerste nederlaag van dit seizoen in de Premier League. Watford verliet daardoor de degradatiezone, al zijn de verschillen onderin klein.

Cijfers

Deulofeu maakte vorig jaar 10 doelpunten voor Watford, dit seizoen tekende hij voor 4 doelpunten en 5 assists in de Premier League.

Bekijk hier de samenvatting van Watford-Liverpool