Sublieme Vincent Janssen hard op weg naar topscorerstitel

Sublieme Vincent Janssen hard op weg naar topscorerstitel

admin • 00:05, 17-04-2016 / Laatste Update: 23:30, 05-01-2024

Met 4 van de 5 treffers tegen PEC Zwolle heeft spits Vincent Janssen zijn werkgever AZ een grote dienst bewezen. De pas 21-jarige centrumspits krikte zijn totaalaantal dit seizoen op naar 25 treffers.

Zijn geweldige vertoningen op het veld zijn niet onopgemerkt gebleven. PSV volgt de spits met een schuin oog en ook Ajax schijnt interesse te hebben. Vooralsnog maakt hij zijn minuten bij AZ en in dat shirt lijkt hij de topscorerstitel te veroveren. De enige van wie hij nog wat lijkt te moeten vrezen is Luuk de Jong. Hij staat momenteel (inclusief zijn twee treffers tegen Roda JC) op 22 doelpunten.

Nuchter

Janssen bleef met beide benen op de grond. ,,Natuurlijk weet ik dat de aandacht voor me groeit. En natuurlijk heb ik ambities. Met de toekomst ben ik echter totaal niet bezig. Als er wat moois langs komt zal ik daar best serieus over nadenken, maar dat is nu totaal nog niet aan de orde. Met AZ misschien nog wel als derde in de competitie eindigen is op dit moment mijn prioriteit nummer één. De rest komt vanzelf wel, of niet.''

De grote Vincent Janssen compilatie

Nog niet genoeg van Vincent Janssen? Bekijk hier een video van al zijn treffers tot nu toe.