Tom Beugelsdijk laat bij amateurs van zich horen met krankzinnige zaag tegen oude ploeg
Tom Beugelsdijk © ProShots

Tom Beugelsdijk laat bij amateurs van zich horen met krankzinnige zaag tegen oude ploeg

20:45, 26-02-2024 / Laatste Update: 20:49, 26-02-2024

Tom Beugelsdijk zit na zijn vertrek bij Helmond Sport zonder profclub, maar hij voetbalt nog altijd bij Scheveningen. De verdediger is er niet echt rustiger op geworden en maakte afgelopen weekend tegen Jong Sparta weer een bikkelharde overtreding.

Met een grove schop op een aanvaller zorgde hij voor flink wat verbazing langs de zijkant. Beugelsdijk ontsnapte aan een rode kaart, aangezien hij slechts geel kreeg. Aan de reacties onder de video is al te zien dat de fans het daar nou niet echt mee eens zijn.

Geen club

Beugelsdijk heeft met de overtreding nou niet echt een goed visitekaartje afgegeven om weer terug in het betaald voetbal te komen. Afgelopen zomer vertrok hij bij Helmond Sport en daarna sloot hij zich dus aan bij SVV Scheveningen. In gesprek met ESPN grapte hij nog over zijn toekomst. "Het liefst ga ik bij Den Haag spelen. Als dat niet kan? Dan Feyenoord of Real Madrid. Nee gekkigheid, ik wacht geduldig af en ik raak niet in paniek. Ik weet dat ik nog niet klaar ben in de voetballerij. Als ik een kans krijg, dan ga ik hem grijpen."

@omroepwestsport Beugelsdijk vliegt! 💥 | Een stevige charge van Tom Beugelsdijk in de wedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam. Kwam de verdediger van Scheveningen hier goed weg met een gele kaart? #Scheveningen #DenHaag #Zaag ♬ origineel geluid - Omroep West Sport