🎥 | Tottenham weet niet te overtuigen en speelt gelijk tegen Watford

EPA

admin • 17:08, 18-01-2020 / Laatste Update: 23:53, 04-01-2024

Het loopt nog altijd niet lekker bij de Spurs. Zaterdag was het aan de ploeg van José Mourinho de taak om weer eens te winnen in de Premier League. Op bezoek bij Watford wist het niet te overtuigen en speelde het met 0-0 gelijk.

Spurs moest het doen zonder de geblesseerde aanvoerder en topspits Harry Kane. Er gebeurde weinig in de wedstrijd. In de 70e minuut kreeg Watford-spits Troy Deeney dé kans om de wedstrijd open te breken vanaf de penaltystip. Scheidsrechter Oliver kon niet anders dan een strafschop geven nadat Jan Vertonghen hands maakte. Toch vergeet Deeney de penalty te verzilveren en ziet Paulo Gazzaniga zijn inzet eenvoudig keren. Hierdoor heeft Tottenham voor het eerst in 9 wedstrijden weer eens de 0 gehouden.

Door het oog van de naald

In de blessuretijd leek het er zelfs nog even op dat de Spurs op een onverdiende voorsprong kwamen, maar de bal was op een millimeter na niet over de lijn. Door het gelijke spel heeft de ploeg van Mourinho al 4 duels op rij niet gewonnen en heeft het na 23 wedstrijden 31 punten. Tottenham staat nu 7e en moet vrezen om nog verder te zakken, want de concurrentie komt nog in actie. Watford kon het punt wél goed gebruiken. Het heeft nu 23 punten en staat vlak boven de degradatiestreep.