Transfertargets: vinden deze spelers tussentijds een nieuwe club?
i

ANP

Transfertargets: vinden deze spelers tussentijds een nieuwe club?

admin • 18:50, 25-12-2019 / Laatste Update: 23:12, 07-01-2024

Nog een paar dagen en dan is de transfermarkt weer open! Een maand lang hebben clubs de tijd om nieuwe versterkingen (of juist paniekaankopen) in huis te halen. Maar welke toppers maken de meeste kans op een transfer? Sportnieuws zet een aantal namen op een rijtje.

Christian Eriksen

Het contract van de Deen loopt na de zomer bij Tottenham af en dus willen de Spurs hem graag verkopen. Voorzitter Daniel Levy is zelfs niet bang de ex-Ajacied aan een directe concurrent te verpatsen.

Mesut Özil

De Duitser was ooit 1 van de beste middenvelders ter wereld, maar daar is inmiddels weinig meer van over. Hij komt meer in het nieuws door randzaken en met zijn torenhoge salaris wil Arsenal graag van hem af. Keert hij terug naar Duitsland of verkast hij misschien naar Turkije?

Granit Xhaka

Ook de Zwitser zit op een dood spoor bij de Gunners. Misschien dat de nieuwe trainer Mikel Arteta daar verandering in brengt, maar anders mag hij op zoek naar een nieuwe club. Anders zit er misschien een overstap naar Duitsland of Italië in.

Erling Haaland

Iedereen zit achter het Noorse pareltje van FC Salzburg aan en er zijn een paar clubs die grote maken op de 19-jarige spits. Manchester United en RB Leipzig lijken de grootste kanshebbers op de doelpuntenmachine van de Champions League.

Milot Rashica

De oud-speler van Vitesse is 1 van de grote blikvangers in Duitsland bij Werder Bremen en dus zit de halve Bundesliga achter hem aan. Onder meer Borussia Dortmund heeft grote belangstelling voor de man uit Kosovo.

Zlatan Ibrahimovic

Waar gaat de clubloze Zlatan toch heen? Wordt het United, Genoa, AC Milan of komt er nog een konijn uit de hoge hoed? Zelfs een terugkeer naar Zweden is mogelijk voor deze halfgod.

Jadon Sancho

De Britse Borus is 1 van de beste spelers in de Bundesliga en dus is het logisch dat de wereld meekijkt. Vooral het Manchester United van Ole Gunnar Solskjaer heeft veel interesse in de creatieve speler. Die kunnen ze goed gebruiken.

Leroy Sané

Bij deze buitenspeler is het juist omgekeerd. De Duitser herstelt nog van een kruisbandblessure bij Manchester City, maar was al eerder dicht bij een overstap naar Bayern München. Hij heeft wel een prijskaartje van meer dan 100 miljoen euro.

Timo Werner

Scoort aan de lopende band bij RB Leipzig en heeft in de Bundesliga slechts 1 goal minder gemaakt dan Robert Lewandowski (18). Vooral Chelsea wil met geld smijten en heeft 175 te besteden. Het is dus duidelijk dat zij de beste papieren hebben.