Turkije prikt in laatste minuten 2 keer en verslaat Zweden (video)

AFP

admin • 00:51, 11-09-2018 / Laatste Update: 16:09, 07-01-2024

Een geweldige voetbalavond in Solna werd in het slot door Turkije beslist. Zweden stond met 2-1 voor, maar zag dat in de laatste minuten opeens veranderen in een 2-3 achterstand. De beul van de Zweden in de Nations League heette maandagavond Emre Akbaba.

Isaac Thelin maakte 10 minuten voor rust de 1-0 voor Zweden tegen Turkije. De aanvaller van Bayer Leverkusen kopte eerst op de paal, maar tikte daarna zelf uit de rebound binnen. Viktor Claesson maakte kort na rust met een prachtige uithaal in de bovenhoek de 2-0 voor Zweden in de Friends Arena.

Hakan Çalhanoğlu maakte een minuut later alweer de aansluitingstreffer voor Turkije, waarna Galatasaray-middenvelder Emre Akbaba in de 88ste minuut voor de gelijkmaker zorgde namens de Turken. In blessuretijd kopte Akbaba ook nog de winnende 2-3 binnen voor Turkije.

Check hieronder de 2-2 en 2-3, beide gescoord door Akbaba. Kijk dat stadion ontploffen!