Van Marwijk ziet Saoedi's in laatste minuut winnen

admin • 23:14, 08-10-2015 / Laatste Update: 05:43, 13-12-2023

Saoedi-Arabië heeft de WK-kwalificatiewedstrijd tegen de Verenigde Arabische Emiraten met 2-1 gewonnen. Bondscoach Bert van Marwijk zag zijn ploeg in de laatste minuut nog scoren. Mohammed Al-Sahlawi scoorde uit een penalty.

Al-Sahlawi tekende vlak voor de rust ook voor de gelijkmaker. De Verenigde Arabische Emiraten kwamen na een dik kwartier op voorsprong in Djedda. Ahmed Khalil scoorde uit een vrije trap van zo'n 30 meter.

Saoedi-Arabië bezet in groep A de koppositie en heeft een voorsprong van 5 punten op de Verenigde Arabische Emiraten. Alleen de nummer één gaat door naar de volgende ronde. De WK-kwalificatiewedstrijd tegen Palestina, van 13 oktober, is vanwege de veiligheid uitgesteld door de FIFA.