Vardy heeft niets met ontslag Ranieri te maken: 'Dit doet extreem veel pijn'
i

anp

Vardy heeft niets met ontslag Ranieri te maken: 'Dit doet extreem veel pijn'

admin • 09:39, 26-02-2017 / Laatste Update: 11:53, 15-01-2024

Jamie Vardy zegt dat hij helemaal niets te maken heeft met het plotselinge ontslag van kampioenenmaker Claudio Ranieri bij Leicester City. Er gingen geruchten dat de spelersgroep de Italiaan zat was en dat dat de reden was dat hij donderdag zijn koffer moest pakken. Maar daar is niets van waar, aldus Vardy.

"Er zijn wat geruchten dat ik betrokken was bij zijn ontslag, maar dat is totaal niet waar. Het is gebaseerd op niets en het doet met extreem veel pijn", zei de international op Instagram.

Dankbaar

"Het enige waar we als team schuldig aan zijn is dat we zo slecht gepresteerd hebben," zei de clubtopscorer van vorig seizoen ook nog. Als je de woorden van Vardy mag geloven, blijft het toch een raadsel waarom de coach die het onmogelijke presteerde nu opeens het veld moet ruimen. Vardy kan het antwoord ook niet geven, maar is Ranieri wel zeer dankbaar.

"Hij geloofde in mij en daarvoor zal ik hem eeuwig dankbaar zijn. Ik wens Claudio het allerbeste in wat zijn toekomst ook mag brengen. Dankjewel, Claudio, voor alles."

I must have written and deleted my words to this post a stupid amount of times! I owed Claudio to find the right and appropriate words! Claudio has and always will have my complete respect! What we achieved together and as a team was the impossible! He believed in me when many didn't and for that I owe him my eternal gratitude. There is speculation I was involved in his dismissal and this is completely untrue, unfounded and is extremely hurtful! The only thing we are guilty of as a team is underachieving which we all acknowledge both in the dressing room and publicly and will do our best to rectify. I wish Claudio the very very best in whatever the future holds for him. Thank You Claudio for everything.

Een bericht gedeeld door Jamie Vardy (@vardy7) op