Verdient Sánchez een basisplaats tegen Rosenborg? (poll)
i

Pro Shots

Verdient Sánchez een basisplaats tegen Rosenborg? (poll)

Brian Vesseur • 09:41, 17-08-2017 / Laatste Update: 05:51, 08-01-2024

Het kan nooit rustig zijn in Amsterdam, dat weten voetballiefhebbers inmiddels wel. In augustus kwam er weer een nieuwe aflevering aan die eeuwigdurende soap. Davinson Sánchez zou opeens op het punt van vertrekken staan. Tottenham Hotspur staat op de stoep met 40 miljoen euro. Ajax wil meer, het liefst 10 miljoen meer.

De Colombiaanse verdediger zat het afgelopen weekend daarom niet bij de selectie. Ajax speelde in Almelo zijn eerste competitiewedstrijd tegen Heracles, op kunstgras. De wedstrijd werd met 2-1 verloren. Nieuwe Ajax-trainer Marcel Keizer zei dat Sánchez niet speelde omdat hij zich niet kon motiveren voor de wedstrijd. Redenen: toch wel stiekem de transferperikelen, maar ook het kunstgras en zijn knie.

[poules_game teasertext="" team="ajax" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2017-18" ]

De knie van Sánchez

Zijn knie werd de dagen erna ook genoemd als hij niet op de training was of er andere problemen waren. Nu is het donderdag en dit keer zit Sánchez wel bij de selectie, voor de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg. Verdient de 21-jarige verdediger een basisplaats, of mag hij van jou nog een keer brommen op de bank?

Het Algemeen Dagblad heeft hem trouwens wél in de vermoedelijke opstelling opgenomen, de Telegraaf niet.

[poll id="551"]