Verratti haalt uit naar zaakwaarnemer: 'Hij heeft een grote fout gemaakt'
i

REUTERS

Verratti haalt uit naar zaakwaarnemer: 'Hij heeft een grote fout gemaakt'

admin • 00:26, 08-07-2017 / Laatste Update: 22:10, 12-12-2023

Marco Verratti heeft het even helemaal gehad met zijn zaakwaarnemer Donato Di Campli. De Italiaanse middenvelder van Paris Saint-Germain las onlangs in de kranten hoe Di Campli stevig uithaalde naar de leiding van zijn Franse werkgever.

Volgens Di Campli wordt Verratti ''gevangen gehouden'' door de Arabische eigenaar van PSG, omdat die een bod van ongeveer 100 miljoen euro van FC Barcelona zonder pardon had afgewezen. ''Hij stelt zich onredelijk op, zeer onredelijk'', had de Italiaanse zaakwaarnemer van Verratti laten optekenen.

'Sorry'

De 24-jarige middenvelder voelde zich gedwongen om vrijdag, al dan niet onder druk van de club, in een videoboodschap afstand te nemen van die woorden. ''Ik heb gelezen wat mijn manager heeft gezegd en dat zijn niet mijn woorden'', zei Verratti. ''Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan de hele club, de voorzitter, de fans en de spelers. Ik ben de speler geworden die ik nu ben dankzij Paris Saint-Germain. Hij heeft een grote fout gemaakt, hopelijk gebeurt dat niet nog een keer.''