West Ham United gaat busbelagers levenslang uit stadion weren
i

AFP

West Ham United gaat busbelagers levenslang uit stadion weren

admin • 12:13, 11-05-2016 / Laatste Update: 21:20, 08-01-2024

Het had een buitengewoon speciale avond moeten worden voor West Ham United, en laten we eerlijk zijn, dat werd het ook. Er werd afscheid genomen van Boleyn Ground met een overwinning op Manchester United en 99 procent van de fans wist zich nog te gedragen ook. Blijft één procent over...

Op de officiële clubwebsite van West Ham staat een verklaring te lezen. The Hammers schrijven het volgende: "Het was een geweldige avond met veel bijzondere momenten en bijzondere fans. 99 procent daarvan wist zich uitstekend te gedragen en zijn daarmee een boegbeeld voor onze club. We hebben veel tweets en e-mails ontvangen van supporters die wilden aangeven blij te zijn dit te mogen meemaken."

Misdragingen buiten het stadion

"Echter zijn wij ons er zeker van bewust dat er buiten Boleyn Ground supporters zijn geweest die zich niet wisten te gedragen toen de bus van Manchester United arriveerde. Dat is voor ons absoluut onacceptabel en wij gaan in samenwerking met de politie op zoek naar deze mensen om ze een levenslang stadionverbod op te kunnen leggen."