Van der Wiel en Bertram verwachten 1e kindje (foto)

Van der Wiel en Bertram verwachten 1e kindje (foto)

Trevor Wagener • 23:57, 11-09-2017 / Laatste Update: 13:47, 05-01-2024

Hoewel zijn voetballoopbaan ook wel een impulsje kan gebruiken, zit het in de relationele sfeer bij Gregory van der Wiel wel goed. De verdediger van Cagliari en zijn Vlaamse vriendin Rose Bertram verwachten hun 1e kindje.

Dat maakte de vrouwelijke kant van het stel bekend via een foto op Instagram. "Ik kan het niet langer geheim houden!", schrijft Bertram. "Ik en Gregory krijgen een baby. Je zal een fantastische papa zijn. Bedankt om me de gelukkigste vrouw ter wereld te maken. Ik hou van jullie beiden."

Bekendmaking

Daar voegde de mother to be de hashtag '15 weken zwanger' aan toe en stelde haar volgers meteen de vraag of het een meisje of jongen zal zijn. Voor Bertram is 2017 nu helemaal een jaar om in te lijsten, nadat ze eerder al verkozen werd tot nieuwe it-girl van kledingmerk SuperTrash en schittert in de herfstcollectie van het merk Guess. Eerder pronkte ze al in de bikinispecial van 'Sports Illustrated' én deed ze een shoot met Khloé Kardashian.

Can't keep this a secret any longer! Me and @gregoryvanderwiel are having a baby! You will be such an amazing daddy! Thankyou for making me the happiest woman on earth 😍❤️ I LOVE YOU BOTH #15weekspregnant What do you guys think we are having? Boy/Girl?

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram) op