Willian steelt Salah-show en redt punt met prachtige stift (video)

Trevor Wagener • 21:34, 25-11-2017 / Laatste Update: 16:07, 07-01-2024

Mohamed Salah leek op weg om de man van de wedstrijd te worden in de wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea. De Egyptenaar zette zijn oude club na 65 minuten op achterstand, maar een geweldig doelpunt van invaller Willian bepaalde de eindstand: 1-1.

Bij Liverpool statten onder meer Georginio Wijnaldum, Roberto Firmino en Sadio Mané op de bank, terwijl ook Chelsea-manager Antonio Conte maar liefst 5 wisselingen had doorgevoerd.

Gouden wissel

Onder meer Willian en Cesc Fàbregas begonnen niet aan de wedstrijd bij de Londenaren. De 1e helft op Anfield was nogal saai. Conte had zijn ploeg met een verdedigende instelling het veld ingestuurd, waardoor Liverpool het lastig had om kansen te creëren.

Na deze pot staat Liverpool nog altijd 5e in de Premier League met 23 punten. Chelsea heeft er 26 en staat 3e.