🎥 | Wolves maakt degradatiezorgen Villa alleen maar groter

admin • 17:47, 27-06-2020 / Laatste Update: 13:52, 08-01-2024

Wolverhampton Wanderers blijft maar winnen in de Premier League. De ploeg van de Portugese trainer Nuno zette bij Aston Villa ook de 3e competitiewedstrijd sinds de hervatting van het seizoen in winst om. Net als tegen West Ham United (2-0) en Bournemouth (1-0) hoefden de Wolves geen tegentreffer te incasseren: 0-1.

Voor Villa worden de degradatiezorgen hiermee groter. De ploeg staat 19e, had evenveel punten als nummers 17 (Bournemouth) en 16 (West Ham United). Die clubs krijgen woensdag de kans om uit te lopen. De club uit Birmingham heeft nog zes wedstrijden om degradatie te voorkomen.

Knal Dendoncker

De Belgische middenvelder Leander Dendoncker maakte na ruim een uur spelen het enige doelpunt op het lege Villa Park. Dendoncker schoot de bal met links vanaf de rand van het strafschopgebied langs keeper Ørjan Nyland van Aston Villa. Anwar El Ghazi mocht in de slotfase invallen, maar ook de oud-Ajacied kon de nederlaag van de thuisclub niet voorkomen.

Premier League

Wolverhampton Wanderers staat op de 5e plaats in de Premier League en doet mee in de strijd om een ticket voor de Champions League.