Wonderboy Kean woest op zeurende vader: 'Ik dank alleen mijn moeder!'
i

BSR

Wonderboy Kean woest op zeurende vader: 'Ik dank alleen mijn moeder!'

admin • 23:03, 27-03-2019 / Laatste Update: 18:11, 07-01-2024

Het Italiaanse supertalent Moise Kean is het gezeur van zijn vader helemaal zat. De 19-jarige Juventus-spits, die afgelopen week in zijn 1e 2 interlands scoorde, liet dat blijken in een story op Instagram.

De vader van Kean, meneer Biorou, claimt namelijk al jaren dat hij recht heeft op een tractor, die hij zou hebben opgeeist in het contract van zijn zoon. Omdat Kean in die tijd nog minderjarig was, kon papa Biorou met zijn verplichte goedkeuring meepraten over de inhoud van het contract.

Belofte

Afgelopen maand haalde Keans vader wéér de media met het tractorverhaal: ,,7 ton salaris voor mijn zoon is mooi, maar ze hebben me ook 2 tractors voor mijn boerderij belooft. Nu zeggen ze ineens dat er geen budget is.''

Mama mia

Vandaag leek Kean Junior helemaal klaar te zijn met de uitspraken van zijn vader, die eerder het gerucht verspreidde dat Moise eigenlijk Inter-fan is: ,,Tractoren? Ik weet niet waar je het over hebt. Ik kan alleen mijn moeder danken voor wie ik nu ben. Daarmee is alles gezegd! Vergeet nooit wie je te eten geeft als je honger hebt'', schrijft hij in het Italiaans.