Wonderschone volley Gervinho niet genoeg na ontsnapping Inter

AFP

admin • 21:27, 31-10-2020 / Laatste Update: 22:34, 04-01-2024

Internazionale voorkwam zaterdagavond in de blessuretijd dat het verloor van Parma. Parma nam aan het begin van de 2e helft een voorsprong van 2-0 door 2 doelpunten van Gervinho. De thuisclub wist echter terug te komen en pakte in de extra tijd nog een punt toen Ivan Perisic de 2-2 binnenkopte.

Gervinho opende direct na rust de score. De Ivoriaanse aanvaller volleerde prachtig raak uit een afgemeten voorzet van ploeggenoot Hernani Júnior. Na een uur spelen verdubbelde Gervinho de voorsprong.

Bijna nog een winnende

De Kroaat Marcelo Brozovic, invaller bij Inter, maakte kort daarna de aansluitingstreffer. In de extra tijd tekende zijn landgenoot Perisic voor de gelijkmaker. Arturo Vidal kreeg daarna namens Inter nog een kans op de winnende treffer, maar de Chileense invaller kopte naast.

Stand

De ploeg van trainer Antonio Conte heeft na 6 competitieduels 11 punten en staat voorlopig op de 5e plaats in de Serie A. Verdediger Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd bij de thuisploeg.