Bizar! Belgische fan (33) laat tattoo van Remco Evenepoel zetten (foto)
i

Sirotti

Bizar! Belgische fan (33) laat tattoo van Remco Evenepoel zetten (foto)

admin • 15:46, 27-08-2019 / Laatste Update: 16:52, 05-01-2024

Dat Remco Evenepoel na zijn zege in de Clasica San Sebastian veel losmaakt, was al even bekend. Nu heeft een Belgische fan het wel heel bont gemaakt: hij heeft een afbeelding van het supertalent op zijn borst laten tatoeëren. Dat laat het Belgische Sporza weten.

Mathias Seykens (33) geeft aan dat de tattoo niet helemaal de bedoeling was: "Het is het resultaat van een uit de hand gelopen vriendenweekend. Een dag voor de Clasica waren we vertrokken en we hadden wat gedronken. Van het 1 kwam het ander en toen zei ik dat ik een tattoo zou laten zetten als Remco won."

Tijdens de koers waren de vrienden van Mathias luidkeels aan het supporteren voor Evenepoel: "Hij viel aan en je zag het al gebeuren. Maar ja, belofte maakt schuld. Achteraf vind ik het niet zo erg, zo zal ik er altijd aan blijven denken en met Remco zitten we nog wel een paar jaartjes goed. Ik denk dat we nog vaak met zijn tattoo kunnen pronken."

Daar is de eerste @EvenepoelRemco-tattoo: "Ik zal er nog veel mee kunnen pronken" https://t.co/lUW8Jl3cvH #opvallend pic.twitter.com/9pjZ8v0sdP

— Sporza 🚴 (@sporza_koers) August 27, 2019