Zou Puck Moonen meedoen aan Temptation Island?
i

Instagram Puck Moonen

Zou Puck Moonen meedoen aan Temptation Island?

admin • 12:39, 25-04-2018 / Laatste Update: 21:53, 12-12-2023

Puck Moonen staat vooral bekend als dé wielerbabe van het vrouwenpeloton. Haar Instagram-foto's maken op dit moment meer indruk dan haar prestaties op de fiets, maar Moonen is dan ook pas in 2013 begonnen. Komt vast nog wel! Maar nu nog even een belangrijkere vraag: zou Puck meedoen aan Temptation Island?

Die vraag beantwoordt Moonen in Het Nieuwsblad (€)De renster van Lotto-Soudal is al lange tijd samen met de Belgische veldrijder en wereldkampioen bij de beloften Eli Iserbyt. Volgens Puck zouden zij en haar vriendje de 'ultieme relatietest', waarbij koppels 2 weken lang gescheiden leven op een tropisch resort met verleiders, makkelijk doorstaan.

"Wij zouden dat makkelijk overleven. Hele dagen in de zon liggen en verder niets doen, lekker makkelijk. Ik drink ook geen alcohol dus het zou hele saaie tv opleveren, vrees ik."

Voetenfetisj

In het interview geeft Puck ook antwoord op andere redelijk pikante vragen. Of ze veel gekke dingen krijgt voorgesteld op social media, bijvoorbeeld. En ja, dat krijgt ze. Ik postte eens een foto op mijn verhaal op Instagram van mijn benen die vuil waren na een koers .Toen kreeg ik een bericht van iemand die een voetenfetisj had. Die wou dan een foto van mijn blote voeten, dat was echt supervreemd."

Tekst gaat door onder de Instagram-post

Happy birthday to you!😍❤️ 😘

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Droomman

Moonen heeft ook nog wat op te biechten. Omdat veel (mannelijke) fans wel eens dromen van Puck, is de vraag logisch over welke man Puck wel eens droomt. "Orlando Bloom of Michiel Huisman met zijn mooi baardje, dat is een Nederlander die in Game of Thrones meespeelt." Wat een bofbipsen.

Dit is acteur Orlando Bloom (anp)

En dit is Michiel Huisman (anp)