Dit staat er vandaag op het menu bij WK darts: ‘Fast Vinny’ én 2-voudig kampioen in actie

16 december 2019

BSR

Het WK darts gaat deze maandag weer verder, maar op dag 4 voor het eerst géén middagpartijen. Pas vanaf een uur of 20.00 uur is er weer actie in het Alexandra Palace in Londen, met 3 partijen in de 1e ronde en 1'tje in de 2e ronde.


Check hieronder het programma voor maandagavond!

Steve Lennon - Callan Rydz (1e ronde)
De 26-jarige Ier Steven Lennon opent de avond in 'Ally Pally' en hij neemt het op tegen Callan Rydz uit Engeland. Voor Rydz is het zijn debuut op het WK, Lennon staat voor zijn 3e deelname. Wie bereikt de 2e ronde en neemt het daarin op tegen Danny Noppert?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


William O’Connor - Marko Kantele (1e ronde)
Na de openingspartij komt William O'Connor uit Ierland in actie tegen Marko Kantele uit Finland. Voor beide darters is het hun 3e deelname aan het WK. O'Connor bereikte vorig jaar de 3e ronde, verder was voor allebei steeds de 1e ronde het eindstation. Voor wie is dat in 2020 weer het geval?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Vincent van der Voort - Keane Barry (1e ronde)
De enige Nederlander van de avond komt in actie in de 3e partij. Vincent van der Voort speelt tegen de Ier Keane Barry, debutant op het WK darts. Voor Van der Voort wordt het alweer zijn 13de deelname aan het PDC-WK. Zijn beste prestatie: de kwartfinale in 2011 en 2015. Wordt de partij tegen Barry de 1e horde op weg naar opnieuw een mooi WK voor 'Fast Vinny'?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Gary Anderson - Brendan Dolan (2e ronde)
De afsluiter van de avond is een prachtig affiche. 'The Flying Scotsman', Gary Anderson, neemt het op tegen Brendan Dolan uit Noord-Ierland. Anderson, de nummer 5 van de wereldranglijst, is 2-voudig wereldkampioen en hoopt in Londen zijn 3e titel toe te kunnen voegen aan zijn erelijst. Maar met Dolan treft hij een lastige tegenstander in ronde 2. Dolan reikte vorig jaar tot de kwartfinales en is een ervaren speler. Kan hij Anderson verrassen?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Alle partijen zijn vanaf 20.00 uur live te zien op RTL7