FIFA-speler Hagebeuk helemaal uit z’n dak na winnend zondagsschot tegen PSV (video)

17 april 2018

Het is lekker spannend in de eDivisie en dat is aan de koppies van de FIFA-spelers te zien. Met nog maar 4 speelronden te gaan namen de nummers 1 en 2 van de digitale Eredivisie het tegen elkaar op.


Dani Hagebeuk (Ajax) en Ali Riza Aygün (PSV) speelden een wedstrijd om de koppositie van de eDivisie. Het verschil tussen de 2 was in voor speelrond 13 nog maar 2 punten.

2 keer achter, wel winnen
Aygün, de regerend kampioen op de PS4, kwam tijdens deze wedstrijd 2 keer op voorsprong, maar Hagebeuk kwam met moeite ook weer langszij. In de laatste slotminuten leken beide spelers genoegen te nemen met een gelijkspel, maar in de slotseconden van de wedstrijd lanceerde Hagebeuk schot van buiten de 16 en die viel, tot ieders verrassing, in het doel.

Uit z'n dak
Van Aygün weten we dat hij nooit echt een reactie geeft. Winst of verlies, de PSV'er blijft altijd ingetogen. Hoe anders is dat bij Hagebeuk? Na zijn doelpunt ging hij volledig uit zijn dak. Hij sprong op, en schreeuwde het uit: "Ja, Ja, come on! LETS GO!"

Kampioenschap
En de blijdschap van Hagebeuk is ook wel te begrijpen. Dankzij deze overwinning houdt hij de leiding in de competitie met 35 punten. Feyenoord staat op een 2e plek met 2 punten minder. PSV en Heracles volgen met 30 punten. Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft zelfs Excelsior (28 punten) nog kampioen worden.