HAHA! Verstappen: ‘Dat puntje maakt me echt geen zak uit’ (video)

20 maart 2016

Verstappen komt in nat Melbourne baan niet op

Max Verstappen was ook na afloop van de Australische GP nog pissig. De Nederlander zag door onhandige acties van Toro Rosso een mooie klassering aan zijn neus voorbij gaan. En dat wilde hij niet zomaar onbesproken laten.

Op de vraag van Ziggo Sport of hij niet blij is met de tiende plaats, antwoordde de 18-jarige coureur: “Naja, voor mij maakt dat puntje echt geen zak uit.” Goudeerlijk van Verstappen, die veel mis zag gaan tijdens de race. Een pitstop ging helemaal mis, vervolgens zat teamgenoot Carlos Sainz hem in de weg en spinde hij ook nog in de slotfase. Dat laatste was wel zijn eigen schuld.De pest
“Ik heb er flink de pest over in”, zei Verstappen. “Ik denk dat je dat ook wel gehoord hebt. Na de rode vlag ging eigenlijk alles mis.” Voor Sainz was Max ook niet mals: “Ik was de hele race al sneller. Dat is ook tegen hem gezegd, maar er is niets gebeurd. Dan weet je eigenlijk genoeg. Ik heb niet echt leuke dingen tegen het team gezegd, nee.”

Maak het Formule 1-seizoen superspannend en speel gratis mee met de F1-game. Maak elke GP kans op een Samsung Galaxy Tab twv €149,-!