Hongerige Verstappen: 'Seizoen mag van mij nog wel even duren'
i

Getty Images

Hongerige Verstappen: 'Seizoen mag van mij nog wel even duren'

admin • 17:50, 09-11-2017 / Laatste Update: 14:49, 12-12-2023

Dankzij 2 overwinningen in de laatste 4 races is Max Verstappen een van de favorieten voor de winst in Brazilië dit weekend. De een na laatste van dit jaar, maar zo voelt het voor de Limburger zeker niet.

Het zelfvertrouwen van Max na 2 overwinningen, een 3de en een 4de plek in de laatste 4 races? ,,O, dat is  gewoon nog hetzelfde', zei Verstappen tegen het AD. ,,Het is niet dat ik die resultaten nodig heb voor mijn zelfvertrouwen. Al voelt het natuurlijk super goed."

Drama

Dat terwijl dit seizoen startte als een groot drama, en dat ook lang bleef, door pech na pech. Maar nu het einde van het seizoen nadert, rijdt de Limburger in een ijzersterke bolide. ,,Als je auto goed is aan het einde van het seizoen, mag dat seizoen voor je gevoel nog wel even duren." Maar helaas. Na Brazilië staat alleen Abu Dhabi nog op de racekalender. De wereldtitel is al vergeven aan Lewis Hamilton, en eigenlijk wordt er alleen nog voor de statistieken gereden.

Hongerig

Kansen zijn er altijd volgens Verstappen: ,,En of ik favoriet ben? Mwah, je moet altijd weer opnieuw beginnen. Maar ik voel me nog heel fris, ben nog hongerig. Absoluut." Misschien werkt het zelfs wel in zijn voordeel dat Mercedes de titel al binnen heeft. Zij gaan namelijk experimenteren in de laatste 2 races. ,,Logisch", vindt Verstappen.