Kvyat pest Vettel met nieuwe helm
i

Pro Shots / Action Images

Kvyat pest Vettel met nieuwe helm

admin • 15:26, 28-04-2017 / Laatste Update: 15:30, 07-01-2024

Een jaar geleden stonden alle schijnwerpers tijdens de Grand Prix van Rusland op Daniil Kyvat. Na de race in Sotsji moest hij zijn plekje bij Red Bull afstaan aan Max Verstappen en lag hij in de clinch met Sebastian Vettel die hem te roekeloos vond rijden. Kyvat pakt de duitser op gepaste wijze terug door dit weekend een nieuwe helm te dragen.

Torpedo

Vettel noemde de Rus vorig jaar een torpedo en waarschuwde hem dat hij een stuk voorzichtiger moest rijden. Kyvat wil zich dit weekend in zijn thuisland weer van zijn beste kant laten zien en met zijn gevoel voor humor zit het in ieder geval wel goed. Kyvat rijdt namelijk met een nieuwe helm met op de achterkant een torpedo.

New helmet for the home Grand Prix🚀🚀🚀 / Новый шлем для домашнего Гран При🚀🚀🚀 #f1 #teamkvyat #design #russiangp #sochi #torpedo pic.twitter.com/2xN73hUYCC

— Daniil Kvyat (@kvyatofficial) 27 april 2017

Curling

Sowieso lijkt Kyvat het prima naar zin te hebben want naast collega's pesten heeft hij ook nog een andere hobby, curling. We zijn ten slotte toch in Sotsji waar ook de Winterspelen van 2014 gehouden werden. De Torro Rosso-coureur liet in ieder geval even zien dat hij van meerdere markten thuis is.