Massa rijdt laatste Braziliaanse GP: 'Ga deze race missen'
i

ANP

Massa rijdt laatste Braziliaanse GP: 'Ga deze race missen'

admin • 10:33, 11-11-2016 / Laatste Update: 10:46, 05-01-2024

Voor F1-coureur Felipe Massa zal de Braziliaanse Grand Prix een bijzondere worden. Het is voor hem de laatste keer dat hij in thuisland op Interlagos actief is. Massa zal na dit seizoen afscheid nemen van de Formule 1 en bij Williams worden vervangen door Lance Stroll.

"Ik ga deze race missen. Zeker als ik de andere jongens hier volgend jaar zie racen", vertelde Massa tijdens de persconferentie voorafgaand aan het raceweekend. "Maar ik ben blij en trots op alles wat ik heb bereikt. Ik heb vijftien jaar in Formule 1 doorgebracht. Ik zal de mensen die ik heb ontmoet, de rijders, vrienden en de competitie met deze jongens missen."

Mooie tijd

De komende weken rijdt Massa de laatste 2 Grands Prix van zijn carrière. Na Brazilië staat Abu Dhabi nog op het programma. En dan is het echt over. De Braziliaan kijkt terug op een mooie tijd. "Ik heb veel geleerd en het was een geweldige levenservaring. Het was zeker niet gemakkelijk om een Formule 1-coureur te zijn, maar ik heb een fantastische tijd gehad en ben heel blij met de dingen die ik heb bereikt."