Stroll flirt met vertrek bij Williams, Force India wacht af: 'Wil het beste voor mezelf'
i

Getty Images

Stroll flirt met vertrek bij Williams, Force India wacht af: 'Wil het beste voor mezelf'

Trevor Wagener • 22:58, 20-07-2018 / Laatste Update: 22:58, 08-01-2024

De Britse renstal Williams, die dit jaar op zijn zachtst gezegd dramatisch presteert in de Formule 1, moet rekening houden met een vertrek van coureur Lance Stroll. De Canadees is volgens het medium Autosport heel close met een overgang naar Force India.

Stroll is dit seizoen niet het talent dan het jaar ervoor. Hij heeft dit jaar pas 4 punten gescoord met Williams. Volgens veel F1-volgers is dat de voornaamste reden dat de 19-jarige coureur heeft nog niet bijgetekend.

Toekomstpraatje

"Ik wil doen wat het beste voor mij is als racer en daarom weeg ik alles af. Ik weet nu nog niet waar mijn toekomst ligt", vertelde hij verslaggevers in Hockenheim, waar dit weekeinde de Grote Prijs van Duitsland wordt gehouden.

Paddy Lowe, de technische baas van Williams, maakt zich niet druk. "Het is de tijd van het seizoen dat alle media volle bak geruchten verspreiden. We hebben nog geen overeenkomst met Lance voor volgend jaar, maar willen wel graag met hem door." Poen speelt in deze transfersoap haast geen enkele rol.

Sugardaddy

Van Stroll is bekend dat hij miljoenen mee de Formule 1 in brengt. Die zijn vooral verdiend door papa, 1 van de rijkste Canadezen.