Verstappen heeft zin in Red Bull-thuiswedstrijden
i

ANP

Verstappen heeft zin in Red Bull-thuiswedstrijden

admin • 15:44, 04-07-2017 / Laatste Update: 19:10, 12-12-2023

Nu de GP van Azerbeidzjan achter de rug is, kijkt de Formule 1-wereld uit naar de komende weekenden. Er staan twee 'thuiswedstrijden' op het programma voor Red Bull Racing: Komend weekend in Oostenrijk, de week erop op het Britse Silverstone. Max Verstappen kijkt uit naar de komende weken, zegt hij op de teamsite van Red Bull.

Vorig jaar werd Verstappen tweede in Spielberg, een resultaat dat hij dit jaar graag een mooi vervolg zou geven. "Dit jaar moeten we ervoor zorgen dat de wagen de bochten goed pakt zodat we vooraan mee kunnen blijven rijden, en op de rechte stukken zo veel mogelijk kunnen meestrijden. Je moet altijd een beetje van beiden hebben."

Meteen door naar Silverstone

Een goed resultaat in Oostenrijk zou het team van Red Bull met veel vertrouwen naar het volgende circuit sturen: Silverstone. "Ik kijk er altijd erg naar uit om op Silverstone te rijden", zegt Verstappen. "Het is zo'n uniek circuit. Met de nieuwe wagens wordt het een fysieke strijd, dus ik wil me daar graag testen. Mijn hart gaat er al sneller van kloppen."