Verstappen en Ricciardo gaan stuk tijdens vragenrondje (video)

20 december 2017

Max Verstappen en zijn teammaat Daniel Ricciardo hebben even vrij van het Formule 1-circus en dus is er genoeg tijd om terug te blikken op het vorig seizoen en elkaar nóg beter leren kennen. In een filmpje stellen ze elkaar bijzondere vragen, met bijzondere antwoorden.


Zo heeft Max een beetje een onverwachts antwoord op de vraag: Welke skill zou jij nog willen leren? In de racewagen kan hij blijkbaar alles al, want zijn antwoord heeft niets met Formule 1 te maken. "Ik zou wel beter willen worden in FIFA. Beetje trucjes leren enzo."

Zijn teammaat Ricciardo, 8 jaar ouder dan Max, kan het antwoord bijna niet geloven. "Ik ben zo'n kind", is het antwoord van Verstappen op de verbaasde blik van de Australiër. "Hoe vaak speel je eigenlijk FIFA?", vraagt Ricciardo. "Maximaal 4 of 5 uur per dag", antwoordt Max. "Maar wel verspreid over de dag. Soms raak je zo gefrustreerd dat je even moet stoppen. Ik heb al eens een controller over het balkon gegooid!"

Ricciardo is briljant
Het antwoord van Ricciardo op dezelfde vraag is trouwens ook briljant. "Ik zou altijd nog wel eens willen leren om een raceauto te besturen... Ik doe nu eigenlijk altijd maar wat. HAHA!