📸 | Guardiola gaf toestemming voor Bunga Bunga-feestje met deze modellen

17 januari 2020

BSR/Imago Sport

De Engelse media stonden op hun kop, nadat bekend werd dat spelers van Manchester City na afloop van de 6-1 zege op Aston Villa Bunga Bunga-feestjes hielden met Instagram-modellen. Wat moest trainer Pep Guardiola er wel niet van denken?! Nou, die gaf hier juist toestemming voor.


The Daily Mail meldt dat de trainer van City het prima vond dat de spelers het er flink van namen. "Ik wist ervan. Wanneer ze tijd vrij hebben, hebben ze vaak samen etentjes met de technische staf", zegt Guardiola. De spelers doen dit vaak. En ik vind het goed wanneer ze buiten het veld dingen samen doen. Soms doen ze dit thuis en andere keren in een restaurant, zoals nu."

De modellen
Voor wie het gemist heeft: spelers van City vierden de 6-1 zege op Aston Villa door in The Mere Golf Resort het er met 22 Instagram-modellen van te nemen. Een paar namen zijn hiervan uitgelekt. Het gaat hier onder meer om Amira Paula, Chiara Battola en Marta Tejada. Omdat de laatste 2 hun Instagram privé hebben gemaakt, stellen we mevrouw Paula graag aan je voor.

Amira PaulaDit bericht bekijken op Instagram


Een bericht gedeeld door أميرة (@amira.paula) op

Dit bericht bekijken op Instagram


Een bericht gedeeld door أميرة (@amira.paula) op

Dit bericht bekijken op Instagram


Een bericht gedeeld door أميرة (@amira.paula) op