🎥 | LOL! Snookeranalisten ‘rouwen’ om platgedrukte mot bij Masters: ‘Gecondoleerd’

13 januari 2020

De Britten Colin Murray en Neal Foulds hebben in het Verenigd Koninkrijk de lachers op hun hand gekregen. De snookerpresentator en ex-prof fungeren tijdens de Dafabet Masters 2020 in het Alexandra Palace als analisten. Op dag 1 werd er een verdwaald motje platgedrukt op de speeltafel en daar deden de heren een lachwekkende analyse van.


"De dood van de Ally Pally mot is nu al het verhaal van deze Masters", opende Murray het hilarische stukje. Hij vroeg zich af of snookerspeler Mark Selby een moordenaar is of zich schuldig heeft gemaakt aan doodslag. "We zien hier het bewijs. De mot gaat op de zwarte bal zitten." Overigens heeft Ally Pally vaker last van aanwezige motjes en andere vliegjes.

Foulds speelt doodleuk mee bij de analyse. "Dit is wel een bijzondere manier om heen te gaan. Als je al sterft, is dit misschien wel dé manier." De 2 vroegen zich hardop af hoe het toernooi nu verder moest. "Moeten ze nu nog verder spelen?" vraagt Murray. "Ja", zegt Foulds. "Door die 15.000 pond als bonus. Al gaan onze condoleances uit naar de mot en zijn vrienden en familie." Hahahaha! Arme mot.