Voetbalhelden Ferdinand, Rivaldo en Ballack pranken Londense pleintjesvoetballers (video)

13 juni 2018

Dan staat het WK voetbal voor de deur en voetbal je ineens met een paar grootheden van toen! Het overkwam een groepje Londense jongens, eerder deze week.


Zij stonden namelijk compleet versteld toen zij niet hun gebruikelijke tegenstander op het pleintje zagen opdraven, maar Rio Ferdinand met wat vrienden! De oud-verdediger van Engeland en onder meer Manchester United had de Braziliaan Rivaldo, Duitser Michael Ballack en Spanjaard Michel Salgado meegenomen. Allemaal WK-helden! Sterker nog: Rivaldo moest zelfs 'invallen', toen Ferdinand riep dat zij een wissel nodig hadden.

Prank!
Ferdinand moest dan ook keihard lachen om de gezichten van de, mede door goksite Betfair geprankte, voetballers. "Het was een geweldig gevoel om met deze legendes op het plein te spelen", zei hij tegen de Britse media. "Ik zal de koppen van de jongens, toen ze ons zagen, nooit vergeten."

Leren blijft leuk
Ook Rivaldo, Salgado en Ballack genoten van het Londense oefenvoetbal. "We hebben veel lol gehad", rondde Ferdinand af, die ook zijn WK-verwachting van Engeland uitsprak. "Ze zijn onervaren, dus als zij het beter doen dan op het vorige WK, is het goed." Volgens hem zit er genoeg rek in de huidige groep Lions. "Ze zijn jong en willen graag leren. Laat het maar zien, dan."